Lad køkkenet skinne med professionelle opvaskere

Garanteret kvalitetsarbejde

Kæmper du for at følge med opvasken i dit travle køkken? Længes du efter stakke af rene tallerkener og glas, der står klar til restaurantens eller barens næste gæster?

Så er Clean-Works opvaskerservice svaret for dig. Med vores enestående ekspertise og garanteret kvalitetsarbejde er vi her for at sikre, at dit service skinner, mens vores erhvervsrengøring sørger for at køkkenet skinner som aldrig før.

Med vores skønne placering på Østbanegade er vi mindre end 20 minutter fra både Frederiksberg og Østerbro, men vi sender med glæde en opvasker ud til køkkener i hele København.

Et talstærkt opvaskerteam

Her hos Clean-Works forstår vi, at et rent og desinficeret køkken er hjertet i enhver vellykket kulinarisk operation.

Derfor arbejder vores team af dygtige fagfolk flittigt for at sikre dig den højeste standard for køkkenrengøring. Vi arbejder 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen, så du kan være sikret skinnende rene tallerkener, glas og gryder.

Hos os får du et talstærkt opvaskerteam, hvis specialiserede opvaskeproces eliminerer hårde pletter, fedt og bakterier, så du står tilbage med et rent og hygiejnisk miljø. Vi håndterer alt fra sarte glasvarer til kraftige gryder og pander, og hver en genstand bliver rengjort til de strengeste standarder. ​Her kan du nemlig trygt forvente et skinnende rent køkken – hver gang.

En pålidelig opvasker

Er du klar til at give dig selv ro i sindet med en pålidelig opvasker?

kontakt vores firma i dag og få dit uforpligtende tilbud på en opvaskerservice skræddersyet til dit køkken.

Oplev forskellen som ægte ekspertise vil have for dit køkken og fokuser på dét, som du er bedst til, hvad end det er kulinariske mesterværker eller byens bedste drinks. Få en opvasker ud i dag og mærk forskellen med det samme!

Få et uforpligtende tilbud

Skriv til os her og få et uforpligtende tilbud

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Clean-Works ApS

Østbanegade 37 Kld th, 2100 København Ø

CVR: 36556374

Kontaktoplysninger

Telefon: 92 90 11 70

E-mail: mail@clean-works.dk