Håndværkerrengøring med flotte resultater

Få gjort grundigt rent efter byggeprojektet

Har du fået renoveret din butik, restaurant eller kontorbygning, og skal bygningen stå helt ren og klar til at indbyde dine besøgende eller medarbejdere? Eller har du varetaget en byggeopgave for en kunde, som forventer et skinnende rent resultat? Så kan vi ved Clean-Works hjælpe dig. Vi specialiserer os nemlig i håndværkerrengøring, og vi forstår vigtigheden af et rent og flot resultat, når du er færdig med et byggeprojekt.

Hvis du har haft håndværkere ude og arbejde for dig på Frederiksberg, Østerbro eller et andet sted i København, så kommer vi gerne forbi efterfølgende for at tage os af rengøringen. Vi leverer den sidste hånd på projektet, der sikrer dig, at det endelige resultat står flot klar til at blive taget i brug.

Rengøring efter håndværker med komplette løsninger

Vores arbejde med håndværkerrengøring dækker et bredt udvalg af opgaver. Vores hold af mere en 80 medarbejdere er uddannet til at håndtere selv de mest krævende rengøringsopgaver, og vi bruger kun de bedste og mest effektive rengøringsmidler og udstyr. Vi er her for at sikre, at dit arbejdsmiljø altid er rent, sikkert og indbydende – et sted, hvor både medarbejdere og besøgende kan føle sig godt tilpas.

Når det kommer til håndværkerrengøring, er vi eksperterne, du kan stole på. Vi forstår, at et rent resultat, der kan tages i brug med det samme, er afgørende et vellykket og tilfredsstillende byggeprojekt. Vi går derfor ekstra langt for at sikre, at du som kunde får den rengøringshjælp, du har brug for – uanset om du har haft besøg af håndværkere, eller du selv har varetaget en byggeopgave for en kunde.

Kontakt os for en pris på håndværkerrengøring

Håndværkerarbejde kan efterlade en stor rengøringsopgave med støv og snavs over det hele. Overlad derfor denne opgave hos os, så du i stedet kan nyde godt af det endelige resultat.

Kontakt os i dag og få et tilbud på din opgave med håndværkerrengøring, så din bygning står klar til brug efter renoveringsprojektet.​

Få et uforpligtende tilbud

Skriv til os her og få et uforpligtende tilbud

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Clean-Works ApS

Østbanegade 37 Kld th, 2100 København Ø

CVR: 36556374

Kontaktoplysninger

Telefon: 92 90 11 70

E-mail: mail@clean-works.dk